Frågor och svar

Den första boxen skickas ut inom två veckor efter beställning. Därefter så skickas boxen en bestämd dag varje månad. Information om detta medföljer din första box. Om utskicksdagen önskas ändras så går det bra att ta kontakt med kundtjänst.

Antingen så skickar du ett mail till info@pysslaboxen.se
Eller så använder du dig av det inbyggda kontaktformuläret som du hittar i menyn längst upp på sidan. 

Om du är missnöjd med innehållet i din box så går det bra att skicka tillbaka boxen utan kostnad. Antingen så avslutar du din prenumeration i samband med detta, eller så väntar du på nästa box följande månad.  

Lådorna skickas ut en gång i månaden. När du precis påbörjat din prenumeration så skickas den första boxen ut inom 14 dagar efter beställning.

Boxarna rekommenderas för åldrarna 2-12. I de lägre åldrarna så behövs uppsikt från föräldrar, dels för att det kan finnas små delar men det kan även vara svårt att genomföra hela pysslet själv upp till en viss ålder. 

Varje månad så är det nya pyssel. Det kan vara ett eller flera pyssel i en låda. Nyckelorden är kreativitet och skapande. Du och ditt barn får varierande och kreativt material för att skapa något att vara stolt över. 

Om detta trots allt skulle hända så kommer du att genast kompenseras med ett extra utskick av material.
Var god ta kontakt med kundtjänst via info@pysslaboxen.se eller kontaktformuläret på hemsidan. 

När du först lägger beställningen på webbsidan så finns det två alternativ. Alternativen är SWISH och Klarna. Du kan då betala direkt med kort eller ta det på faktura via Klarna. Efter första månaden så kommer fakturan att placeras i Pysslaboxen och följer då alltså med i utskicket. På fakturan erbjuds du att betala med antingen bankgiro eller SWISH.  Det är även möjligt att få fakturan via E-post om detta önskas. Ta kontakt med kundtjänst för frågor eller önskemål.

I varje box finns det material till att slutföra minst en typ av pussel. Tillsammans med materialet så finns även instruktioner och bilder till hjälp och guidning till varje månads skapelser. Tanken bakom boxarna är att resultatet ska bli någon form av prydnad eller dekoration som man kan ha i sitt hem och dessutom kan spara som minnen. Om man hellre pysslar på fri hand så kan man skippa instruktionerna och göra lite som man vill, materialet i boxarna erbjuder goda möjligheter till detta.  

Svar ja. Vi har ingen bindningstid. Om du bestämmer dig för att avbryta prenumeration precis efter att en box skickats ut och är ej intresserad av att behålla denna så skickar du enkelt tillbaka denna och fakturan makuleras. Om du vill göra en paus i din prenumeration under en eller flera månader så tar du enkelt kontakt med kundtjänst för att få hjälp.  

Ta kontakt med kundservice antingen via kontaktformuläret på hemsidan eller direkt via info@pysslaboxen.se
Där skriver du att du vill skicka tillbaka boxen och ange huruvida du vill avsluta prenumerationen i samband med detta eller om det är av andra orsaker. Vi svarar inom 24 timmar med instruktioner om hur du går till väga.

×
×

Kundvagn